-
logo
Menu

 

Home
   
Producten
Catalogi
Project v/d maand
Beurzen
Trainingstruck
Track & Trace
Vacatures
Nieuwsbrief
Contact
www.roxtec.com

 


Roxtec BV
Galvanistraat 10
3846 AT Harderwijk

Postbus 411
3840 AK Harderwijk

T 0341 - 426 395
F 0341 - 426 276


Meer Roxtec:
Pipe transit
Multi cable transit
Kabel doorvoeringen
Cable transit
Brandvertragend
Waterdichte doorvoeringen
Kabeldoorvoer
Doorvoertechnieken
Brandwerende doorvoeringen
Wartel

roxtec products
  • Betrouwbaar
  • Kwalitatief hoogstaand
  • Advies op maat
  • Uitstekende service

Rubber afdichting

Voor een rubber afdichting is Roxtec de juiste leverancier en adviseur. Een rubber afdichting van Roxtec is namelijk brandwerend en gas- en waterdicht. Roxtec is door zijn jarenlange ervaring op het gebied van rubber afdichtingen in staat om op lokaal niveau klantgerichte oplossingen te leveren. Het geven van ondersteuning, het bieden van service en het leveren van hoogwaardige kwaliteit heeft Roxtec een marktleidende positie wereldwijd gegeven.

Rubber afdichting gebaseerd op multi-diameter techniek

Heeft u al wel eens van de multi-diameter techniek gehoord? Van deze techniek maakt Roxtec gebruik bij alle producten. Ook bij de rubber afdichting. Door deze techniek is het mogelijk een klein aantal componenten, kabels en leidingen van verschillende diameters door te voeren. Dit is voordelig voor engineering, werkvoorbereiding, inkoop, montage en opslag. Ook worden toleranties in kabels en buizen opgevangen. Tenslotte is het mechanisch stabiel want de doorvoer fixeert de kabel of leiding. Dat maakt het direct geschikt als trekontlasting. Daarom kunnen rubber afdichtingen goed worden gebruikt in verschillende sectoren, waaronder industrie, offshore, petrochemische bedrijven, telecom, scheepvaart, spoorwegen en utiliteit. Roxtec levert veel producten direct uit voorraad!

Projecten

Bij Roxtec voeren wij al jaren diverse projecten uit. Die kunt u eens rustig bekijken op onze website. Natuurlijk kunnen wij u ook informatie toezenden. Neem telefonisch contact met ons op via 0341 - 426 395, dan kunt u ons direct persoonlijk spreken over een rubber afdichting of over één van onze andere producten.Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht
Copyright 2010-2018, Roxtec. All Rights Reserved.