-
logo
Menu

 

Home
   
Producten
Catalogi
Project v/d maand
Beurzen
Trainingstruck
Track & Trace
Vacatures
Nieuwsbrief
Contact
www.roxtec.com

 


Roxtec BV
Galvanistraat 10
3846 AT Harderwijk

Postbus 411
3840 AK Harderwijk

T 0341 - 426 395
F 0341 - 426 276


Meer Roxtec:
Multi cable transit
Kabel doorvoeringen
Cable transit
Brandvertragend
Waterdichte doorvoeringen
Kabeldoorvoer
Doorvoertechnieken
Brandwerende doorvoeringen
Wartel
Pipe transit

roxtec products
  • Betrouwbaar
  • Kwalitatief hoogstaand
  • Advies op maat
  • Uitstekende service

Muurdoorvoering

Bent u op zoek naar een muurdoorvoering van uitstekende kwaliteit? Dan bent u bij Roxtec op de juiste plek. Wij zijn specialist in het adviseren over en leveren van diverse brandwerende-, waterdichte en gasdichte multi-diameter doorvoeringen. Bij ons ontvangt u altijd klantgerichte oplossingen op lokaal niveau, terwijl wij ook een marktleidende positie wereldwijd hebben. Roxtec staat vooraan als het gaat om service, kwaliteit en het geven van ondersteuning.

Multi-diameter muurdoorvoering

Een muurdoorvoering van Roxtec is altijd brandwerend, waterdicht en gasdicht. Wij voorzien onze muurdoorvoering daarnaast altijd van de multi-diameter techniek. Dit maakt het gemakkelijk met een klein aantal componenten verschillende kabels en leidingen door te voeren. Deze techniek brengt dan ook voordelen op diverse gebieden:

  • Engineering;
  • Montage;
  • Inkoop;
  • Werkvoorbereiding;
  • Handling.

Tevens is het mogelijk met deze multi-diameter technologie, toleranties in kabels en buizen op te vangen. De Roxtec muurdoorvoeringen zijn mechanisch stabiel: de muurdoorvoering fixeert de kabel of leiding en werkt ook als trekontlasting. Kijk eens naar onze eerder uitgevoerde projecten om voorbeelden te zien.

Contactgegevens

Wist u dat de producten van Roxtec in verschillende sectoren te gebruiken zijn? Zo zijn ze eigenlijk onmisbaar in de industrie, petrochemische bedrijven, utiliteit, telecom en spoorwegen. Wij kunnen veel van onze producten direct uit voorraad leveren! Dankzij de goede kwaliteit van onze producten, waaronder de muurdoorvoering, is Roxtec de beste keuze voor u en onze afnemers. Indien u meer informatie wenst over onze muurdoorvoeringen, neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0341 - 426 395.Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht
Copyright 2010-2018, Roxtec. All Rights Reserved.