-
logo
Menu

 

Home
   
Producten
Catalogi
Project v/d maand
Beurzen
Trainingstruck
Track & Trace
Vacatures
Nieuwsbrief
Contact
www.roxtec.com

 


Roxtec BV
Galvanistraat 10
3846 AT Harderwijk

Postbus 411
3840 AK Harderwijk

T 0341 - 426 395
F 0341 - 426 276


Meer Roxtec:
Kabel doorvoeringen
Cable transit
Brandvertragend
Waterdichte doorvoeringen
Kabeldoorvoer
Doorvoertechnieken
Brandwerende doorvoeringen
Wartel
Pipe transit
Multi cable transit

roxtec products
  • Betrouwbaar
  • Kwalitatief hoogstaand
  • Advies op maat
  • Uitstekende service

Kabels doorvoeren

Kabels doorvoeren met producten van zeer goede kwaliteit; daarvoor moet u bij Roxtec zijn. Wij zijn professioneel adviseur en leverancier van brandwerende, waterdichte en gasdichte multi-diameter kabel doorvoeringen. Wij leveren klantgerichte oplossingen op lokaal niveau, maar we beschikken ook over een marktleidende positie wereldwijd. Service, kwaliteit en ondersteuning: dat is waar Roxtec voor staat.

Kabels doorvoeren met de hulp van een specialist

Hoe moet u kabels doorvoeren? Dat is helemaal niet zo ingewikkeld als het lijkt. Zeker niet wanneer u de producten van Roxtec gebruikt. Die zijn namelijk voorzien van de multi-diameter technologie. Deze technologie maakt het mogelijk om met een klein aantal componenten, kabels van verschillende diameters door te voeren. Dit heeft voordelen vanaf de engineering, tot aan de werkvoorbereiding, inkoop, montage en opslag. Verder zijn de kabel doorvoeren van Roxtec mechanisch stabiel: de doorvoer fixeert de kabel en dient tevens als trekontlasting. Ten slotte is het mogelijk met deze multi-diameter technologie toleranties in kabels op te vangen. Kabels doorvoeren met Roxtec kabel doorvoeringen kan dan ook in verschillende industrieën worden gedaan: offshore, scheepvaart, petrochemische bedrijven, utiliteit, telecom, OEM en spoorwegen. Wij kunnen veel van onze kabel doorvoeren uit voorraad leveren. Tel daarbij onze hoogwaardige kwaliteit op en de uitkomst is vanzelf dat Roxtec de beste keuze is voor onze afnemers.

Telefonisch contact

Wilt u weten hoe u op een correcte en eenvoudige wijze al uw kabels kunt doorvoeren? Indien u meer informatie wenst, vraag dan een catalogus aan of neem contact met ons op. Bel naar 0341 - 426 395, dan bespreken wij onze mogelijkheden met u.
Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht
Copyright 2010-2018, Roxtec. All Rights Reserved.