-
logo
Menu

 

Home
   
Producten
Catalogi
Project v/d maand
Beurzen
Trainingstruck
Track & Trace
Vacatures
Nieuwsbrief
Contact
www.roxtec.com

 


Roxtec BV
Galvanistraat 10
3846 AT Harderwijk

Postbus 411
3840 AK Harderwijk

T 0341 - 426 395
F 0341 - 426 276


Meer Roxtec:
Doorvoertechnieken
Brandwerende doorvoeringen
Wartel
Pipe transit
Multi cable transit
Kabel doorvoeringen
Cable transit
Brandvertragend
Waterdichte doorvoeringen
Kabeldoorvoer

roxtec products
  • Betrouwbaar
  • Kwalitatief hoogstaand
  • Advies op maat
  • Uitstekende service

Gasdichte doorvoeringen

Roxtec is al jaren dé specialist op het gebied van het adviseren en het leveren van gasdichte doorvoeringen. De gasdichte doorvoer systemen van Roxtec zijn tot 4 bar waterdicht. Wanneer u gasdichte doorvoeringen zoekt van hoogwaardige kwaliteit, dan zijn wij u graag van dienst. In welke sector u werkzaam bent, maakt voor ons niet uit!

Gasdichte doorvoeringen aan de hand van multi-diameter technologie

De gasdichte doorvoer systemen van Roxtec zijn gemakkelijk te monteren doordat wij gebruik maken van multi-diameter technologie. Met ons systeem is het mogelijk om met een klein aantal componenten, kabels en leidingen van verschillende diameters door te voeren. Dit heeft voordelen bij de engineering, werkvoorbereiding, inkoop, handling maar zeker ook bij de montage. Is er sprake van toleranties in kabels en buizen? Dan kan dat op deze manier opgevangen worden. Op het gebied van mechanische stabiliteit functioneren gasdichte doorvoeringen en andere producten van Roxtec zeer sterk: de kabel of leiding wordt gefixeerd door de doorvoer en dient tevens als trekontlasting. Het kiezen voor de gasdichte doorvoer systemen van Roxtec is dus altijd een goede keuze!

Bekijk ons aanbod in de catalogi

Wilt u meer informatie over onze gasdichte doorvoer systemen? U kunt via onze website een catalogus downloaden. Natuurlijk kunt u ook persoonlijk contact met ons opnemen. Telefonisch bespreken wij graag de mogelijkheden met u en kunnen we het met u hebben over een passende offerte. Bel dan ook naar 0341 - 426 395 voor meer informatie. Onze enthousiaste medewerkers voorzien u van passend advies over de gasdichte doorvoeringen of andere producten die passen bij uw situatie.Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht
Copyright 2010-2018, Roxtec. All Rights Reserved.