-
logo
Menu

 

Home
   
Producten
Catalogi
Project v/d maand
Beurzen
Trainingstruck
Track & Trace
Vacatures
Nieuwsbrief
Contact
www.roxtec.com

 


Roxtec BV
Galvanistraat 10
3846 AT Harderwijk

Postbus 411
3840 AK Harderwijk

T 0341 - 426 395
F 0341 - 426 276


Meer Roxtec:
Brandwerende doorvoeringen
Wartel
Pipe transit
Multi cable transit
Kabel doorvoeringen
Cable transit
Brandvertragend
Waterdichte doorvoeringen
Kabeldoorvoer
Doorvoertechnieken

roxtec products
  • Betrouwbaar
  • Kwalitatief hoogstaand
  • Advies op maat
  • Uitstekende service

Buisdoorvoeringen

Bent u op zoek naar buisdoorvoeringen van uitstekende kwaliteit? Dan moet u bij een specialist als Roxtec zijn. Roxtec is adviseur en leverancier voor allerlei soorten buis doorvoeringen. Onze buis doorvoering is, net als al onze andere producten, gebaseerd op multi-diameter techniek. Dat maakt deze doorvoering dan ook brandwerend en water- en gasdicht. Door onze marktleidende positie wereldwijd is Roxtec in staat klantgerichte oplossingen te leveren. Ook staat Roxtec voorop als het gaat om service, kwaliteit en het geven van ondersteuning.

Waarom gebruik maken van buisdoorvoeringen?

Vraagt u het zich al af: waarom zou u gebruik gaan maken van een buis doorvoering en waarom zou u die bestellen bij Roxtec? Gezien Roxtec buis doorvoeringen levert die gebaseerd zijn op een multi-diameter technologie, bieden ze verschillende voordelen. Het gemak van onze buisdoorvoeringen is dan ook vooral terug te vinden in onze multi-diameter technologie. Die technologie maakt het mogelijk met een klein aantal componenten buizen van verschillende diameters door te voeren. Dit heeft diverse voordelen, met betrekking tot:

  • Opslag;
  • Montage;
  • Inkoop;
  • Werkvoorbereiding;
  • Engineering.

De multi-diameter technologie maakt het tevens mogelijk om toleranties van de buis doorvoering op te vangen. Ten slotte zijn de buis doorvoeringen van Roxtec mechanisch stabiel: de doorvoer fixeert de buis.

Uitstekende kwaliteit en een ruime voorraad producten

Bij Roxtec hebben wij uitsluitend buisdoorvoeringen van uitstekende kwaliteit in ons assortiment opgenomen. Daarnaast kunnen wij veel van onze buis doorvoeringen uit voorraad leveren. Dat zijn dan ook al twee redenen waarom onze klanten Roxtec de beste keuze vinden. Roxtec producten worden gebruikt in de industrie, offshore, scheepvaart, utiliteit, telecom en spoorwegen. Neemt u gerust een kijkje bij de projecten van de maand en overtuig u van de kwaliteit en uitstraling van een buis doorvoering van Roxtec. Heeft u vragen aan Roxtec? Neem contact met ons op en bel naar 0341 - 426 395. Onze medewerkers staan u graag te woord!Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht
Copyright 2010-2018, Roxtec. All Rights Reserved.