-
logo
Menu

 

Home
   
Producten
Catalogi
Project v/d maand
Beurzen
Trainingstruck
Track & Trace
Vacatures
Nieuwsbrief
Contact
www.roxtec.com

 


Roxtec BV
Galvanistraat 10
3846 AT Harderwijk

Postbus 411
3840 AK Harderwijk

T 0341 - 426 395
F 0341 - 426 276


Meer Roxtec:
Brandvertragend
Waterdichte doorvoeringen
Kabeldoorvoer
Doorvoertechnieken
Brandwerende doorvoeringen
Wartel
Pipe transit
Multi cable transit
Kabel doorvoeringen
Cable transit

roxtec products
  • Betrouwbaar
  • Kwalitatief hoogstaand
  • Advies op maat
  • Uitstekende service

Brandwerend afdichten

Roxtec is adviseur en leverancier van multi-diameter doorvoeringen die uitermate geschikt zijn voor het brandwerend afdichten van kabels, buizen of leidingen. De brandwerende afdichtingen zijn tevens water- en gasdicht. Door de marktleidende positie wereldwijd is Roxtec in staat op lokaal niveau klantgerichte oplossingen te leveren. Goede service, hoogwaardige producten en juisten ondersteuning zijn voor Roxtec vanzelfsprekend.

Brandwerend afdichten: de voordelen van een systeem van Roxtec

Het gemak van brandwerend afdichten met Roxtec is te danken aan onze multi-diameter technologie. Dit maakt het mogelijk om met een klein aantal componenten, kabels van verschillende diameters door te voeren. Dit heeft vele voordelen die al beginnen bij de engineering. Maar u ervaart ook voordelen bij de werkvoorbereiding, inkoop, montage en opslag. Ook is het mogelijk met deze multi-diameter technologie toleranties in kabels op te vangen. Verder zijn Roxtec brandwerende afdichtingen mechanisch stabiel: de doorvoer fixeert de kabel en dient tevens als trekontlasting. Roxtec stelt hoge eisen aan het brandwerend afdichten en levert derhalve enkel hoge kwaliteit producten en veelal uit voorraad. Dit wordt door onze klanten zeer gewaardeerd en om die reden worden wij toegepast in diverse segmenten zoals: de scheepvaart en telecom. Maar ook in de industrie, spoorwegen en petrochemische bedrijven zijn wij werkzaam.

Dé specialist voor al uw brandwerende afdichtingen

Wilt u zich een beeld vormen van de projecten die wij opleveren? Kijk dan eens bij de projecten van de maand. U krijgt dan een beeld in welke sectoren u ons terug kunt vinden en hoe onze brandwerende afdichtingen er gemonteerd uitzien. U bent dan direct overtuigd dat Roxtec de beste keuze voor u is! Heeft u vragen aan Roxtec? Neem contact met ons op via 0341 - 426 395.Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht
Copyright 2010-2018, Roxtec. All Rights Reserved.