-
logo
Menu

 

Home
   
Producten
Catalogi
Project v/d maand
Beurzen
Trainingstruck
Track & Trace
Vacatures
Nieuwsbrief
Contact
www.roxtec.com

 


Roxtec BV
Galvanistraat 10
3846 AT Harderwijk

Postbus 411
3840 AK Harderwijk

T 0341 - 426 395
F 0341 - 426 276


Meer Roxtec:
Waterdichte doorvoeringen
Kabeldoorvoer
Doorvoertechnieken
Brandwerende doorvoeringen
Wartel
Pipe transit
Multi cable transit
Kabel doorvoeringen
Cable transit
Brandvertragend

roxtec products
  • Betrouwbaar
  • Kwalitatief hoogstaand
  • Advies op maat
  • Uitstekende service

Brandveilige doorvoering

Roxtec staat voorop als adviseur en leverancier van de brandveilige doorvoering, die daarbij ook water- en gasdicht is. Onze brandveilige doorvoeringen zijn voorzien van de multi-diameter techniek. Door de wereldwijde marktleidende positie is Roxtec in staat om op lokaal niveau klantgerichte oplossingen te leveren. Roxtec biedt service en kwaliteit en geeft ondersteuning.

Adviseur én leverancier voor de brandveilige doorvoering: de ultieme combinatie!

Het gemak van onze brandveilige doorvoering is terug te vinden in onze multi-diameter technologie. Deze techniek maakt het mogelijk om met een klein aantal componenten, kabels en leidingen van verschillende diameters, door te voeren. Dit heeft voordelen qua engineering, werkvoorbereiding, maar ook bij de inkoop, montage en handling. Daarnaast is het mogelijk om met deze multi-diameter technologie toleranties in kabels en buizen op te vangen. Roxtec brandveilige doorvoeringen zijn mechanisch stabiel: de brandveilige doorvoering fixeert de kabel of leiding en dient dan tevens als trekontlasting. Profiteer van de expertise van Roxtec op het gebied van brandveilige doorvoeringen! Bekijk eens onze projecten om een beeld te krijgen van wat Roxtec voor u kan betekenen.

Waar vindt u ons?

Al onze Roxtec producten worden gebruikt in de industrie, offshore, scheepvaart, petrochemische bedrijven, utiliteit, telecom, spoorwegen en OEM. Wij kunnen veel van onze producten direct uit voorraad leveren en dankzij de hoogwaardige kwaliteit van onze producten, waaronder de brandveilige doorvoering, is Roxtec de beste keuze voor onze afnemers en voor u. Indien u aanvullende informatie wenst staan onze medewerkers altijd voor u klaar. Zij beantwoorden uw vragen graag wanneer u belt naar 0341 - 426 395.Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht
Copyright 2010-2018, Roxtec. All Rights Reserved.