-
logo
Menu

 

Home
   
Producten
Catalogi
Project v/d maand
Beurzen
Trainingstruck
Track & Trace
Vacatures
Nieuwsbrief
Contact
www.roxtec.com

 


Roxtec BV
Galvanistraat 10
3846 AT Harderwijk

Postbus 411
3840 AK Harderwijk

T 0341 - 426 395
F 0341 - 426 276


Meer Roxtec:
Leidingdoorvoeringen
Gasdichte doorvoeringen
Buisdoorvoeringen
Waterdicht doorvoer systeem
Rubber afdichting
Muurdoorvoering
Kabels doorvoeren
Doorvoer systemen
Brandwerend afdichten
Brandveilige doorvoering

roxtec products
  • Betrouwbaar
  • Kwalitatief hoogstaand
  • Advies op maat
  • Uitstekende service

Waterdichte doorvoeringen

Roxtec is adviseur en leverancier van brandwerende, gas- en waterdichte doorvoeringen. Door onze ervaringen wereldwijd is Roxtec in staat op lokaal niveau klantgerichte oplossingen te leveren. Ook staat Roxtec vooraan als het gaat om service, kwaliteit en het geven van ondersteuning.

De voordelen van waterdichte doorvoeringen

De aanschaf van waterdichte doorvoeringen heeft diverse voordelen. Allereerst is een waterdichte doorvoering van Roxtec eenvoudig te monteren. Dit komt door onze multi-diameter technologie. Met ons systeem is het mogelijk om met een klein aantal componenten, kabels en leidingen van verschillende diameters door te voeren. Dit heeft voordelen bij engineering, werkvoorbereiding, inkoop, montage en handling. Ook is het mogelijk met deze multi-diameter technologie toleranties in kabels en buizen op te vangen. Verder zijn Roxtec waterdichte doorvoeringen mechanisch stabiel. Omdat wij veel van onze producten uit voorraad kunnen leveren en dankzij onze goede kwaliteit, is Roxtec de beste keuze voor onze afnemers. Kijk dan ook eens naar onze eerder uitgevoerde projecten. U krijgt dan een beeld in welke sectoren u ons terug kunt vinden en hoe een waterdichte doorvoering er gemonteerd uitziet. Wellicht raakt u dan overtuigd dat Roxtec de beste keuze voor u is!

Meer informatie?

Wenst u meer informatie over de dienstverlening en producten van Roxtec, bijvoorbeeld over waterdichte doorvoeringen? Dan kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief. U ontvangt dan elk kwartaal een nieuwsbrief in uw mailbox. Natuurlijk kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. Bel dan naar het telefoonnummer 0341 - 426 395. Onze medewerkers staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden.Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht
Copyright 2010-2018, Roxtec. All Rights Reserved.